World of Escape Rooms - Real-life escape games in Beerse

Escape Rooms in Beerse is an excellent opportunity for spending time with family and friends. It’s time you escaped the room! Escape rooms is a new popular type of entertainment in Beerse. Here you will find information about the best escape rooms provided by different companies.


Latest reviews of escape rooms • Escape game: Ga de uitdaging aan!
  Zeer leuke ervaring om in de huid van de grootvader te kruipen en trachten te ontsnappen uit zijn kamertje. Raadsels passen ook zeer goed in het thema! Een aanrader voor liefhebbers van escaperooms!

  Rob


 • Escape game: Ga de uitdaging aan!
  Heb nu al een heel aantal escape rooms gedaan, en dit is toch wel een echte topper. Als je ziet hoe ze alle elementen van hun eigen huis geïntegreerd hebben in het spel, zeer origineel, doordacht en professioneel. Aan iedereen aan te raden, zowel beginners als gevorderen. En ik kijk al uit naar een eventuele opvolger!

  Pieter


 • Escape game: Ga de uitdaging aan!
  Ik geef niet graag 5 sterren in een beoordeling maar hier kan ik niet anders. Supertoffe kamer en duidelijk verhaal! Ik voelde mezelf alsof ik de bompa was die zijn vrouwke miste. Ook leuke afwisseling in puzzels zodat er geen moment van stilte was. Voor mij zeker een van de betere Belgische escape rooms!

  Sonny


 • Escape game: Ga de uitdaging aan!
  Het was een top ervaring. Een kamer vol leuke links en codes, voor mij een super geslaagd avondje uit. Het concept zit super in elkaar en het leukst van al is dat het verhaal errond totaal klopt ook doorheen het spel. Kortom een echte aanrader als leuke avond uitstap met de vrienden, maar teambuilding zou ook perfect kunnen. Tom en Davina en Co, top gedaan, zo mogen er nog projectjes volgen.

  Toon

-->