Monde d'évasion - Liste des jeux d'évasion en temps réel à Beerse

Le jeu d'évasion à Beerse est une excellent opportunité pour passer du temps en famille et avec les amis. C'est le temps de s'évader! Les jeux d'évasion sont un nouveau type d'amusement Beerse. Ici, vous allez en apprendre plus sur les différents jeux d'évasions tels qu'offert par différentes compagnies.Les plus récents commentaires de jeux d'évasion • Jeu d'évasion: Ga de uitdaging aan!
  Zeer leuke ervaring om in de huid van de grootvader te kruipen en trachten te ontsnappen uit zijn kamertje. Raadsels passen ook zeer goed in het thema! Een aanrader voor liefhebbers van escaperooms!

  Rob


 • Jeu d'évasion: Ga de uitdaging aan!
  Heb nu al een heel aantal escape rooms gedaan, en dit is toch wel een echte topper. Als je ziet hoe ze alle elementen van hun eigen huis geïntegreerd hebben in het spel, zeer origineel, doordacht en professioneel. Aan iedereen aan te raden, zowel beginners als gevorderen. En ik kijk al uit naar een eventuele opvolger!

  Pieter


 • Jeu d'évasion: Ga de uitdaging aan!
  Ik geef niet graag 5 sterren in een beoordeling maar hier kan ik niet anders. Supertoffe kamer en duidelijk verhaal! Ik voelde mezelf alsof ik de bompa was die zijn vrouwke miste. Ook leuke afwisseling in puzzels zodat er geen moment van stilte was. Voor mij zeker een van de betere Belgische escape rooms!

  Sonny


 • Jeu d'évasion: Ga de uitdaging aan!
  Het was een top ervaring. Een kamer vol leuke links en codes, voor mij een super geslaagd avondje uit. Het concept zit super in elkaar en het leukst van al is dat het verhaal errond totaal klopt ook doorheen het spel. Kortom een echte aanrader als leuke avond uitstap met de vrienden, maar teambuilding zou ook perfect kunnen. Tom en Davina en Co, top gedaan, zo mogen er nog projectjes volgen.

  Toon