World of Escape Rooms - Real-life escape games in Kortrijk

Escape Rooms in Kortrijk is an excellent opportunity for spending time with family and friends. It’s time you escaped the room! Escape rooms is a new popular type of entertainment in Kortrijk. Here you will find information about the best escape rooms provided by different companies.


Latest reviews of escape rooms • Escape game: GET THE HELL OUT
  Leuke ontspanning en goed voor uren napraten! We komen sowieso nog de 2e kamer spelen !

  Lucas


 • Escape game: GET THE HELL OUT
  Prachtig uitgewerkte Escape Game in hartje Kortrijk! De puzzels zijn origineel en uitdagend maar nooit vergezocht. De verrassingen volgen elkaar op, er zitten zelfs high-tech elementen in de puzzels. Niet te missen, en de prijs meer dan waard! In de buurt is er horeca bij de vleet om te decomprimeren na je game

  Alexander


 • Escape game: ESCAPE THE OFFICE
  De speurder in mezelf werd op een originele manier uitgedaagd. Was echt plezant.. Het kriebelt al om de andere games ook eens uit te proberen!

  Isabelle


 • Escape game: ESCAPE THE OFFICE
  Dit is echt de moeite waard. Laat je zelf eens opsluiten in een kamer en zie of je eruit geraakt binnen de bepaalde tijd. Wij zijn er nipt uitgeraakt (met een paar tips) en vragen ons nu al af wanneer we nog eens zullen spelen!

  Henri


 • Escape game: AREA 56
  Area 56 niet gehaald maar prachtig uitgewerkt met raadsels die mooi in elkaar zitten. Echt een mooie teamactiviteit!

  Fabrice


 • Escape game: AREA 56
  Als het slecht is mag het gezegd worden, maar als het goed is ook. De office vraagt even wat denkwerk, maar eenmaal je op weg bent volgt alles elkaar mooi op nog tien minuutjes over dus zeker haalbaar. De eer krijgen om de nieuwe get the hell out room te testen, heel verrassende kamer die het zeker waard is om te doen en je op een originele manier laat denken. 45min over gedaan dus zeker ook haalbaar. Misschien nog een extra tipje die deze kamer nog beter kan maken, wat griezelmuziek

  Frederic

-->