VR Survival VR

Companie: Level Up Gent

Contacts:

Normaalschoolstraat 11 9000 Gent ()

+32 480 68 08 77

Command + EnterVous avez trouvé une faute de frappe? Sélectionnez le texte et appuyez sur Ctrl+Enter.

Description:

Je had gehoopt om samen met je vrienden een onvergetelijke vakantie door te brengen in Australië. Het was echter nooit bij je omgekomen dat jullie idyllische vakantie mogelijks zou kunnen omslaan in een heuse overlevingstocht. Het vliegtuig dat jullie veilig naar jullie bestemming had moeten brengen werd echter zwaar getroffen door de bliksem en is neergestort nabij een onbewoond eiland in de Stille Oceaan. Tot overmaat van ramp is de radio in de cockpit van het vliegtuig zwaar beschadigd.

Wie weet hoe lang jullie zullen moeten wachten totdat het reddingsteam jullie gevonden heeft. Je bent bang en hebt honger. Er is haast geen voedsel meer en er is niets anders dan woeste natuur om je heen. Het weer wordt slechter en je moet op zoek naar een schuilplaats.

Enkel indien jullie erin slagen om het hoofd koel te houden maken jullie een kans om hier levend uit te komen. Ga op ontdekking op het eiland en probeer wat dan ook te vinden dat jullie kan helpen om in leven te blijven.

We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.