Escape game Prison Break

Companie: The Game Post

Contacts:

Baron de Pélichystraat 1 8870 Izegem ()

+32 (0)478 27 37 30

Command + EnterVous avez trouvé une faute de frappe? Sélectionnez le texte et appuyez sur Ctrl+Enter.

Description:

Baron Gotham Steep kan één van de meest mysterieuze bewoners van Izegem genoemd worden. De goedlachse man, ontvluchtte het Verenigd Koninkrijk tijdens de Groote Oorlog en woonde een tijdje in kasteel het Blauwhuis.
Met de komst van de baron verschenen ook 4 minder vrolijke figuren. Ze noemden zichzelf ‘het collectief’ en deinsden er niet voor terug geweld te gebruiken om hun doel, het vinden van enkele zeer waardevolle gouden munten, te bereiken. De vier zonderlingen hadden het idee dat de baron iets te verbergen had en wilden hem eens stevig aan de tand voelen. De baron bleek echter een kei in het ontwijken van het collectief, daagde hen zelfs uit en zette hen steeds op het verkeerde spoor. Hij had er plezier in om mensen een lesje te leren.
Tot die bewuste nacht, 15 december van het jaar 1920. De nacht waarop de Baron verdween. Niemand heeft ooit nog iets van hem of het collectief vernomen. Ook van de munten was tot voor kort niks bekend.
Tot voor kort, want onlangs vond men in het kasteel 2 documenten waarvan men vermoedt dat ze verband houden met het lot van de baron en de locatie van de munten. ​

Het eerste document dat gevonden werd onder een losliggende plank, bewijst dat de baron in elk geval van het bestaan van de munten afwist!
Het tweede document lag tussen de asresten van de open haard en verwijst naar de kelders van het oude postgebouw van Izegem.

We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.