Escape game De Illusionist

Companie: De Kraakfabriek

Note moyenne:

5.0 / 5

3 commentaires

Contacts:

Groenplaats, 43, 2000, Antwerp ()

+32 498 71 28 65

Command + EnterVous avez trouvé une faute de frappe? Sélectionnez le texte et appuyez sur Ctrl+Enter.

Au même endroit

Квест De Bunker

De Bunker

De Kraakfabriek

Note: (3 commentaires)
Квест De Kraak

De Kraak

De Kraakfabriek

Note: (3 commentaires)

Description:

“Wees welgekomen dames en heren! Sta recht! Dit is de grootste show ooit van de illustere Antoon –Hyperion- Ackerman!”

Op deze manier kondigt Antoon -een Antwerpenaar en zelfverklaarde meester illusionist- zijn allergrootste en ook allerlaatste show ooit aan.

Antoon groeide op in Antwerpen en maakte als jongen kennis met het wereldje van trucs en illusies. De jonge Antoon schuwde het publiek niet en liet geen enkel moment na om zijn vrienden en familie te verbazen. Op volwassen leeftijd reist hij de wereld rond op zoek naar succes, erkenning en appreciatie als ‘The Great Hyperion’.

Deze show is iets heel speciaals... Hij is ondertussen overleden maar hij liet iets heel speciaals achter: Zijn allerlaatste voorstelling, gemaakt om het publiek tot in de eeuwigheid zijn meesterlijke trucs te laten aanschouwen... Maar natuurlijk is niet alles wat het lijkt... Gaan jullie de uitdaging aan?

Kom met een groepje vrienden, collega's of familie! U zult ze nodig hebben, het is niet zomaar een show. U zult uitgedaagd worden, en heel wat kwaliteiten aan de dag moeten leggen.

We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.