Escape game De Kraak

Companie: De Kraakfabriek

Note moyenne:

5.0 / 5

3 commentaires

Contacts:

Groenplaats, 43, 2000, Antwerp ()

+32 498 71 28 65

Command + EnterVous avez trouvé une faute de frappe? Sélectionnez le texte et appuyez sur Ctrl+Enter.

Au même endroit

Квест De Bunker

De Bunker

De Kraakfabriek

Note: (3 commentaires)
Квест De Illusionist

De Illusionist

De Kraakfabriek

Note: (3 commentaires)

Description:

Herbert ‘Fat Herbie’ Blitzstein is een beruchte zakenman die aan het hoofd staat van het Blitzstein Imperium. Er is weinig geweten over Fat Herbie. Hij schuwt elk publiek optreden en beheert al zijn zaken vanuit zijn kantoor. Hij zou legendarisch rijk zijn, maar eigenlijk weet niemand echt hoe hij zijn geld verdient.

Fat Herbie heeft een uitgebreide collectie antiquiteiten van over de gehele wereld. De exacte omvang hiervan en welke stukken hij precies bezit heeft is niet geweten. Om zijn collectie uit te breiden schuwt hij de minder legale verzameltechnieken niet.

Wel is er geweten dat hij één topstuk heeft, en dat dat zeer goed beveiligd is. Niemand heeft het ooit gezien, maar de legende gaat dat hij hier zo aan verknocht is dat hij het ergens in zijn bureau bewaart. Jullie opdracht is om dit object te ontvreemden en er ongezien mee weg te geraken. Doen jullie dit in opdracht voor de rechtmatige eigenaar of zijn jullie zelf geen haar beter dan Herbert Blitzstein? De keuze is aan jullie...

Kom deze escape game spelen met een groepje vrienden, collega's of familie! U zult ze nodig hebben; het bemachtigen van de buit vereist inventiviteit en teamwork!

We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.