Avec des acteurs Chernobyl

Companie: TheStart

Note moyenne:

5.0 / 5

3 commentaires

Contacts:

Liersesteenweg 172 2520 Ranst ()

+32 3 344 00 47

Command + EnterVous avez trouvé une faute de frappe? Sélectionnez le texte et appuyez sur Ctrl+Enter.

Description:

Ruim 30 jaar na de kernramp is er een nieuwe en gevaarlijkere vorm van radioactieve straling ontdekt in het verboden deel van de kerncentrale. Deze stralen laat mens en dier een uiterts gevaarlijke mutatieziekte oplopen. Gelukkig is een team van de MML (Military Medical Lab) erin geslaagd om in het grootste geheim een serum te ontwikkelen, maar dan slaat het noodlot toe…

Alle communicatie met het MML-team abrupt verbroken, waardoor men er is van uit gegaan dat iedereen is omgekomen aan het virus. Echter heeft een nog werkende camera recentelijk bewegingen gedetecteerd in het verboden deel van de centrale! Vage beelden tonen een onherkenbare, verwarde persoon. Eén van de onderzoekers heeft het allicht toch overleefd met het oplopen van de uiterst gevaarlijke mutatieziekte tot gevolg! De ziekte zorgt voor plotse zichtvermindering, afbladerende huid en een onweerstaanbare drang om op geluiden en licht af te komen. Nu is het aan jullie om het serum terug te halen en een nieuw Russisch schandaal te voorkomen!

We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.