Escape game Dusk of Ra

Companie: Escape Zaventem

Note moyenne:

5.0 / 5

1 commentaire

Contacts:

Excelsiorlaan 16 1930 Zaventem ()

+32477330358

Command + EnterVous avez trouvé une faute de frappe? Sélectionnez le texte et appuyez sur Ctrl+Enter.

Description:

Een mysterieus apparaat werd op het Gizeh-plateau in Egypte gevonden.
De R.A.V.E.N. Stichting besloot hun specialist professor Sandoval te sturen om een onderzoek te starten. Een maand later, nieuws wordt schaarser en gaat van kwaad naar erger…
en dan, horen we plots niets meer van de professor…
Sindsdien vroeg de Stichting hulp van het leger en deskundigen in verschillende disciplines. Omdat alle hulp is mislukt, besloot de Stichting dieper te graven en naar mensen te zoeken met unieke talenten om dit mysterie te helpen oplossen. Ze verwachten dat je NU contact met hen opneemt!
Worden jullie de experten die de Stichting en de wereld redden?
“Dusk of Ra” is een unieke missie, en is te ervaren met een groep van 4 tot 6 personen. Als team moet je al je intelligentie, cognitieve vaardigheden en gevoel van observatie gebruiken om de aanwijzingen te vinden waarmee je alle raadsels kan oplossen. Jullie team krijgt een speciaal agent van de Stichting toegewezen, die de samenwerking tussen uw team en de R.A.V.E.N. Stichting verzekert. Zijn opdracht is om het team in te lichten en te ondersteunen tijdens jullie missie in Egypte.
De wereld zit in nauwe schoentjes en heeft uw hulp nodig!

We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.