Escape game Jungle Dice

Companie: Escape Zaventem

Contacts:

Excelsiorlaan 16 1930 Zaventem ()

+32477330358

Command + EnterVous avez trouvé une faute de frappe? Sélectionnez le texte et appuyez sur Ctrl+Enter.

Description:

Terwijl je rondtrekt in Europa, wandel je door één van de mooiste bossen. Je bent volledig ontspannen en stopt even om te luisteren. Vogels, insecten en vele andere wezens maken vreemde en hypnotiserende geluiden. Plotseling hoor je iets dat er helemaal niet thuis hoort. Het zijn de geluiden van trommels…
Nieuwsgierig, besluiten je vrienden en jij om te gaan kijken, en als je de vreemde geluiden nadert, sta je voor een oude schuur. De geluiden komen vanuit de schuur, daar ben je zeker van.
Één van jullie denkt dat hij een trompetterende olifant heeft gehoord, terwijl de ander naar een rare aap kijkt die tekens maakt op een boom naast de schuur.
Er gebeurt iets vreemd in de houten schuur. Waarom staat het daar? Is het een schuilplaats voor dieren? Jullie besluiten om te gaan kijken en het moment dat je binnenkomt is het moment dat je realiseert… dat de werkelijkheid niet is wat het lijkt te zijn.
Jullie worden aan jullie lot overgelaten en moeten intrigerende puzzels en mysterieuze raadsels oplossen als jullie verder willen gaan. Het is een uitdaging die alleen de dapperen aankunnen. Ga vooruit, één dobbelsteen worp na de andere.

We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.