VR Signal Lost VR

Companie: Level Up Gent

Contacts:

Normaalschoolstraat 11 9000 Gent ()

+32 480 68 08 77

Command + EnterVous avez trouvé une faute de frappe? Sélectionnez le texte et appuyez sur Ctrl+Enter.

Description:

Het geheime onderzoeksstation Asgard draait in een baan om de aarde. Een aantal uur geleden werd uit het niets plots een sterke magnetische puls gedetecteerd. Sindsdien is de verbinding met het ruimtestation verbroken.

De Asgard is inmiddels afgeweken van zijn gebruikelijke koers waardoor het station binnen exact één uur de atmosfeer van de aarde zal binnentreden. Één ding staat vast: indien Asgard op aarde crasht, zullen er miljoenen slachtoffers vallen.

Je maakt deel uit van een crisisteam dat de systemen van het station terug online moet krijgen. Indien je daarin slaagt zal Asgard weer in zijn normale baan rond de aarde komen.

Om dit voor elkaar te krijgen is zal jullie bewustzijn gekoppeld worden aan een technische droid (robot).

Probeer erachter te komen wat er zich verschuilt in het ruimtestation en ontdek wat er met de bemanning is gebeurd. Vergeet echter vooral niet om de mainframe computer te herstellen om een desastreuze ramp te voorkomen.

We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.