VR Cyberpunk VR

Companie: Level Up Gent

Contacts:

Normaalschoolstraat 11 9000 Gent ()

+32 480 68 08 77

Command + EnterVous avez trouvé une faute de frappe? Sélectionnez le texte et appuyez sur Ctrl+Enter.

Description:

Cyberpunk speelt zich af rond het begin van de 22e eeuw. De menselijke samenleving heeft in de voorbije 200 jaar een enorme technologische revolutie doorgemaakt.

Vele mensen laten zich met behulp van technologische implantaten (ook wel ‘biohacks’ genoemd) ombouwen tot ‘Cyborgs’: hoogtechnologische samensmeltingen van mens en machine.

Een handvol invloedrijke bedrijven zijn er in geslaagd om de nog resterende overheden omver te werpen en de huidige samenleving in haar macht te krijgen. Deze bedrijven zijn voortdurend in een onderlinge machtsstrijd gewikkeld. De inzet van deze strijd? Data… Kennis is macht, en data wordt in de huidige samenleving beschouwd als het meest kostbare bezit.

Jijzelf maakt deel uit van een groep cyborgs die zijn uitgerust met speciale vaardigheden. Jullie missie bestaat erin om waardevolle data te stelen uit de archieven van één van de machtigste organisaties in de wereld. Probeer onopgemerkt te infiltreren in het complex, ga op zoek naar de archieven en download de data.

Al gauw blijkt echter dat deze missie niet zo gemakkelijk is als het lijkt…

We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.