Jeu d'évasion Mission Sigma VR

Companie: Level Up Gent

Contacts:

Normaalschoolstraat 11 9000 Gent ()

+32 480 68 08 77

Command + EnterVous avez trouvé une faute de frappe? Sélectionnez le texte et appuyez sur Ctrl+Enter.

Description:

De geheime diensten hebben een gevaarlijke terrorist opgespoord en onschadelijk gemaakt. Hij had zich gedurende tien jaar schuil gehouden in een achterbuurt van de stad. Tot zover het goede nieuws.

Na langdurige ondervragingen heeft de schurk onthuld dat hij op het dak van een verlaten appartementsgebouw een heuse kernraket heeft geïnstalleerd.

Het gebouw zelf werd door de terrorist rijkelijk voorzien van valstrikken en obstakels. Binnen de speciale anti-terreur eenheid van de politie zijn jij en je team specialisten ter zake in het onschadelijk maken van dergelijke vallen. Jullie zijn dan ook de personen bij uitstek om samen een uitweg te vinden uit deze netelige situatie.

De geheime diensten hebben je veilig naar de binnenplaats van het appartementsgebouw geloods. Nu is het aan jou en je team. Jullie moeten alles in het werk stellen om de timer van de kernraket stop te zetten. Brengen jullie deze missie tot een goed einde?

We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.