Jeu d'évasion Panic House

Companie: Escape House Leuven

Contacts:

Diestsevest 78, 3000 Leuven ()

+32 (0) 492 124 408

Command + EnterVous avez trouvé une faute de frappe? Sélectionnez le texte et appuyez sur Ctrl+Enter.

Description:

Vergeet alles dat je denkt te weten van klassieke escape rooms! In onze Panic House is niets wat het lijkt. De nadruk ligt er op de beleving en niet zo zeer op de puzzels. Denk hierbij aan je gruwelijkste nachtmerries!

Het huis dat u betreedt is volledig met horrorelementen ingericht. Hier beleeft u de angst en afschuw zeker en vast tot op het bot! U komt in angstaanjagende situaties terecht, krijgt te maken met duistere krachten, en zal onverwachte gebeurtenissen moeten doorstaan. Uw zintuigen worden tot het uiterste geprikkeld en moeten dus een grote uitdaging zien te overleven. Gaat u deze ervaring mentaal en fysiek aankunnen?

Sympathisanten sluiten zich aan bij een cultus.. Maar om deel uit te kunnen maken moeten ze eerst een ritueel doen, namelijk een bloedoffer.

Wat ze wel niet weten is wat het precies inhoudt. Ze begeven zich naar de afgesproken plaats. Al snel vinden ze een brief waarop staat dat ze zelf het offer zullen zijn.

Wat is nu de bedoeling van de brief; gewoon maar hun angsten tarten of is de brief wel degelijk de waarheid?

Wat het ook is, ze zullen alle opdrachten moeten uitvoeren om er levend uit te geraken. Ook al is de hoop gering..

We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.