Escape game Secret of Malines

Companie: Escape Room Mechelen

Note moyenne:

5.0 / 5

3 commentaires

Contacts:

Oude Antwerpsebaan 121, 2800 Mechelen ()

+32 456 62 60 40

Command + EnterVous avez trouvé une faute de frappe? Sélectionnez le texte et appuyez sur Ctrl+Enter.

Au même endroit

Квест The Great Olaf

The Great Olaf

Note: (3 commentaires)

Description:

Ooit diende dit weeshuis als een veilige haven voor verweesde kinderen, maar de vredevolle sfeer werd verstoord toen buurtbewoners onheilspellende dingen begonnen op te merken. Vreemde gebeurtenissen en onopgeloste mysteries lieten een spookachtige aura rond het weeshuis hangen. Het nieuws verspreidde zich als een lopend vuurtje, waardoor het weeshuis uiteindelijk werd verlaten en in vergetelheid raakte.

Jullie zijn uitgenodigd om de rol van een groep ervaren privédetectives op zich te nemen. Jullie krijgen de kans om het geheim van het weeshuis te ontrafelen en de waarheid te achterhalen die hier begraven ligt. Bewapend met jullie speurvaardigheden en scherpe geesten, is het aan jullie om de puzzelstukjes samen te brengen en de verborgen waarheid te onthullen.

Jullie doel is om het geheim van het weeshuis te ontrafelen en een weg te vinden naar de bewoonde wereld. Werk samen, deel jullie bevindingen en gebruik jullie deductieve vaardigheden om het mysterie te doorgronden. Alleen dan kunnen jullie ontsnappen aan de duisternis van het verleden en het weeshuis achterlaten.

We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.